Missie - Visie - Waarden

Betrouwbaar, duurzaam en dynamisch

Als divisie van de Belconfect group, werken wij volgens dezelfde kernwaarden die het DNA vormen van onze onderneming: klantgerichtheid, deskundigheid, teamspirit, respect en rendement.

BETROUWBAAR DYNAMISCH TEAM

Wij gaan resoluut voor een duurzame relatie met onze klant waarbij goede en snelle service en klanttevredenheid centraal staan.  

VEILIGHEID TEN VOETEN UIT

ShoeTeq biedt een breed gamma veiligheidsschoenen. Door onze brede kennis en jarenlange expertise bieden wij u steeds het juiste advies op vlak van voetbescherming.  

OOK KWALITEIT STAAT VOOROP

Belconfect group streeft naar een constante verbetering van elk bedrijfsproces. Bewijs daarvan zijn onze inspanningen op vlak van kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Missie

Onze ambitie is ons marktaandeel op de Belgisch markt de komende 5 jaar te verdubbelen, daarbij steunend op een selectief gekozen netwerk van partners/distributeurs. We zullen succesvol zijn indien we:

  • het aantal verkooppunten kunnen maximaliseren
  • de klantenbehoeften zowel in de breedte als in de diepte kunnen invullen
  • samen met onze exclusieve merken innovatieve en hoogwaardige producten presenteren

Visie

  • Belconfect gaat voor een duurzame relatie met haar klanten voor wie ze de eerste keuze is op vlak van klantspecifieke werkkleding en veiligheidsschoenen. 
  • Onze focus ligt op partnership, kwaliteit en duurzaamheid en we streven naar continue verbetering door te investeren in kennis, ontwerp, productie en logistiek. 

 

Selectief dealer
network

Exclusieve
merken

Snelle
levering

Ruime
voorraad

Sales & marketing
support

Jarenlange
expertise