Over Shoeteq

Shoeteq
Missie -Visie - Waarden

Missie Belconfect

Missie

Onze ambitie is ons marktaandeel op de Belgisch markt de komende 5 jaar te verdubbelen, daarbij steunend op een selectief gekozen netwerk van partners/distributeurs.

We zullen succesvol zijn indien we het aantal verkooppunten kunnen maximaliseren, de klantenbehoeften zowel in de breedte als in de diepte kunnen invullen en samen met onze exclusieve merken innovatieve en hoogwaardige producten presenteren.

Visie Belconfect

Visie

Shoeteq is een product en service gedreven onderneming die een breed assortiment exclusieve merken veiligheidsschoenen en accessoires aanbiedt.

We gaan resoluut voor een duurzame relatie met onze klant waarbij klantentevredenheid en een goede, snelle service en levering centraal staan. Onze klanten zijn uitsluitend professionele PBM-dealers en retailers die wij maximaal ondersteunen vanuit onze jarenlange expertise.

Waarden

Waarden

Als divisie van de Belconfect group, werkt Shoeteq volgens dezelfde kernwaarden: klantgerichtheid, deskundigheid, teamspirit, respect en rendement.

Onze uitgebreide kennis en exclusieve merken zorgen ervoor dat we heel actief, dynamisch, aanwezig kunnen zijn op de markt. Naast ons ervaren sales team, hebben we ook een gespecialiseerd administratief team en marketing support.

Geschiedenis

2004
2008
2009
2011
2013
2018
2022

Bel-Pro BVBA

In 2004 werd de firma Bel-Pro BVBA opgericht door Christ Segers en Filip Lietaer.
Doel was het verdelen van veiligheidsschoenen van de merken Puma en Arbesko aan de retail, maar al vlug kwamen ook aanvragen voor werk- en veiligheidskledij.

Opstart Bel-Confect NV + lancering eigen label D-Force®

In 2008 ontstond Bel-Confect: de samensmelting tussen Bel-Pro en Derycke Confectie-atelier.
Datzelfde jaar werd het eigen merk in werkkleding en veiligheidsschoenen geboren, nl. D-Force®.

D-Force

Verhuis naar Dottenijs

Een jaar later, in 2009, verhuisde Belconfect van Avelgem naar Dottenijs.
Deze stap opent nieuwe perspectieven en logistieke mogelijkheden voor Belconfect.

Raad van Advies + B2B platform

Oprichting van een Raad van Advies en tal van investeringen in IT (zoals B2B website) en logistiek (o.a. scanning systeem).

Retail Safety Shoes + circulariteitsscan

In 2018 betreedt Belconfect de markt van de retailers en profileren ze zich als "1 leverancier, 7 merken" van veiligheidsschoenen. Ze laten ook een circulariteitsscan uitvoeren: dat is een langetermijnvisie waarin ze productie- en logistieke processen anders gaan inrichten om zo tot een duurzamer proces te komen.

1 leverancier 7 merken Belconfect

Lancering Footwear divisie - SHOETEQ

Belconfect's verdeelt exclusieve merken van werk- & veiligheidsschoenen en deze afdeling groeide sterk de laatste jaren. Daarom lanceren we een nieuwe toegewijde footwear afdeling onder een compleet nieuwe naam: ShoeTeq.

Onze merken

Het team

Team Belconfect

Bezoek onze showroom

Maak een afspraak met onze sales

Bezoek onze nieuwe showroom in Dottenijs en kom meer te weten over Shoeteq. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze sales door onderstaand formulier in te vullen. 

Enkel op afspraak
maandag 8u30-17u
dinsdag 8u30-17u
woensdag 8u30-17u
donderdag 8u30-17u
vrijdag 8u30-17u

gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

Selectief dealer
network

Exclusieve
merken

Snelle
levering

Ruime
voorraad

Sales & marketing
support

Jarenlange
expertise