Safety shoes

Onze merken

ONE-STOP-SHOPPING

Sinds 2004 breidden we stelselmatig het gamma veiligheidsschoenen uit en kunnen we ons vandaag één van de toonaangevende aanbieders van veiligheids- en werkschoenen op de markt noemen. Als exclusief verdeler voor de Belgische markt van de merken Puma Safety, Albatros en D-Force hebben we voor elke toepassing én budget een gepaste oplossing binnen ons portfolio.

Met PUMA SAFETY SHOES, ons exclusief topmerk dat inzet op kwaliteit, comfort en ergonomie, leggen we een duidelijke focus op de laatste trends, nieuwste materialen en moderne technieken.  Puma Safety laat zich inspireren door de mode- en sportschoenen.

D-FORCE, ons huismerk, werd bedacht en ontworpen aan de hand van onze technische kennis, jarenlange ervaring en de feedback vanuit de markt. Dit resulteert in een prima prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met een actueel design.

ALBATROS is een toonaangevend, degelijk Duits merk in werk- en veiligheidsschoenen en vervolledigt ons gamma in het middensegment. De nadruk ligt hier op kwaliteit in combinatie met de juiste pasvorm.

Shoeteq staat garant voor een snelle service. Met +/- 25.000 paar veiligheidsschoenen in voorraad in onze magazijnen in Dottenijs, leveren we steevast binnen de 24 uur.

Premium
Superior
Comfort
Budget

Puma Safety

Puma is een van de wereldwijd toonaangevende sportmerken, dat schoenen, kleding en accessoires ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt en op de markt brengt. Sinds meer dan 65 jaar produceert Puma de meest innovatieve producten voor de snelste sporters ter wereld.

Sinds 2002 ontwikkelt Puma door de sport geïnspireerde high-performance veiligheidsschoenen onder de naam Puma Safety Shoes. Het behoort tot de snelstgroeiende merken in de categorie performance veiligheidsschoenen. Ze zijn dan ook een heel sterke partner op het gebied van design, performance en innovatie. Bij de Puma Safety Shoes wordt sporttechnologie gecombineerd met veiligheid, hierdoor ontstaan lichte en comfortabele schoenen die eruit zien als sneakers.

Albatros

Albatros is een toonaangevend, degelijk Duits merk in werk- en veiligheidsschoenen. Alle Albatros-producten zijn ontworpen en ontwikkeld door een internationaal PPE-expertteam in Duitsland.

Al meer dan 35 jaar verbetert Albatros kwaliteit, comfort, functionaliteit en design om professionals te helpen hun uitdagingen elke dag met succes te beheersen. Albatros veiligheidsschoenen zijn robuust, comfortabel en zeer duurzaam. Het zijn populaire veiligheidsschoenen die lang meegaan.

Footguard

Footguard is een toonaangevend veiligheidsschoenen merk met meer dan 30 jaar Duitse engineering en erfgoed. Footguard biedt een product aan dat een hoge waarde en kwaliteit heeft tegen een betaalbare prijs.

En last but not least, er is geen compromis in ontwerp. Footguard veiligheidsschoenen zijn ontworpen met het oog op de nieuwste schoenen- en veiligheidstrends. Degelijk, traditioneel en goede prijs/kwaliteit die past binnen elk budget.

Selectief dealer
network

Exclusieve
merken

Snelle
levering

Ruime
voorraad

Sales & marketing
support

Jarenlange
expertise